Marketingcommunicatie coördinator

Wil jij social impact maken? En, weet jij samen met het team kansen te signaleren en deze aan te grijpen? Dan ben jij de collega die wij zoeken.

#marketing #communicatie #social #impact

 

Als marketingcommunicatie coördinator ben je de markt alsmaar een stapje voor en lever je verrassende content. Jij kent de kunst van de vlotte pen en de kracht van gerichte social media. Jouw invloed is merkbaar op de wereld om ons heen. Jij kent je stakeholders en weet wat zij nodig hebben van jou om klant van ons te zijn. Het is de juiste insteek en een ‘tone of voice’ die ons net wat anders maakt dan de rest. Het kan niet anders dan dat jij het leukste vak hebt, wij zitten klaar om het gesprek met je te voeren om dat bij ons waar te maken. Want bij ons heb je de ruimte om jouw vak in de volle breedte uit te oefenen en neer te zetten waar je zo goed in bent.

 

Wie zijn wij?

Plangroep & Zorg-Lokaal, samen actief met inzicht en impact

Plangroep is dé financieel hulpverlener op het gebied van schuldhulpverlening- en preventie, budgetbeheer- en coaching, vroegsignalering, bewindvoering, mentorschap en curatele. We zijn een maatschappelijk betrokken organisatie en werken voor gemeenten, zorgaanbieders, woningcorporaties, schuldeisers en werkgevers.

Zorg-Lokaal biedt aan gemeenten, oplossingen voor de complexe administratieve processen van toegang tot toezicht rond Wmo en Jeugdwet. Met onze professionals, systemen en datadashboards zijn gemeenten in staat verantwoorde zorg aan de burger te bieden.

 

Marketingcommunicatie coördinator

Als marketingcommunicatie coördinator werk je dagelijks op verschillende terreinen en met diverse onderwerpen samen met stakeholders uit alle lagen van onze organisaties, dit vraagt van jou dat je snel kan schakelen en snel inzicht krijgt in wat er speelt en wat de ander nodig heeft. Een HBO/ WO niveau is jouw basis om operationeel en tactisch jouw impact te kunnen maken. Je persoonlijkheid maakt het verschil, een ‘markt-getter’. Jij weet wat je wil en hoe er te komen om de organisatie succesvoller te maken met content die impact maakt.

Wat ga je doen?

  • Schrijven en redigeren van diverse berichten en teksten (o.a. brieven, mailings, persberichten)
  • Monitoren van publicaties in de media en inspelen op de actualiteit
  • Opstellen van een jaarlijkse contentkalender voor web en social media zoals LinkedIn
  • Coördineren van printmedia (ontwerp tot eindproduct) en het begeleiden van drukwerkprocessen
  • Verantwoordelijk voor het opzetten en bewaken van onze huisstijl

Wie zoeken wij?

Een taalpurist; punctueel en een regelneef. Jij krijgt energie van meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. Je bent een stevige persoonlijkheid, steekt graag handen uit de mouwen en bent proactief.

De belangrijkste eisen voor deze vacature zijn:

  • HBO/WO werk- en/of denkniveau, welke aantoonbaar is op basis van werkervaring en eerdere resultaten
  • Kennis van online en social-mediakanalen
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij?

Een afwisselende functie waarin geen dag hetzelfde is. Een informele, open en directe cultuur, met leuke collega’s. Zo hebben we voor iedere medewerker een opleidingsbudget, sluiten we de maand af met een gezamenlijke borrel en stimuleren we initiatieven gericht op samenwerking en meerwaarde creëren. Je werkt daar waar het prettig en nodig is om je werk goed te kunnen doen, bijvoorbeeld in Utrecht, Culemborg, Sittard of thuis. Met een salaris dat recht doet aan jouw inzet en kwaliteiten. En daarnaast een uitgebreid aanvullend employee benefits-pakket waarin geregeld pensioenen, verzekeringen, en een eigen opleidingsbudget waarderen we je als medewerker.

 

We zijn benieuwd naar je!

Vul onderstaand formulier in of neem contact op met Kitty van Renswoude via 06-55121053 of Lois Verhoef 06-43453124. Of  mail naar werving@plangroep.nl

Dorine Kuitenbrouwer

Language

Improved readability

High contrast

Cancel
Save